Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Wednesday, November 10, 2010

6 MONTHS ALREADY

6 bulan??? Siapa yang 6 bulan?? Ish..ishhhhh... Bukan Ummi laaaa... Hani ni haaa yang dah 6 bulan.. Dah boleh makan dah mulai hari ni.. Emmmm... bestnyer... Selalu tengok orang lain jer yang makan... Alaaaa...tp boleh makan bubur jer ye? Tak apa lah..Bubur pun buburlah..
Okey..layan gambar-gambar Hani sempena 6 bulan hari ini..


Assallamualaikum semua..


Nak main bola strawberry dengan Hani ke?


Ngantuk laaa... Best laaa tidur posing macam ni..


Ahlan wasahlan... Tu semua kawan-kawan Ummi ker?


Heeeeheeee...Hani dah boleh pegang barang dah tau.. Tapi jangan datang dekat-dekat sangat.. Nanti terkena ketuk pulak. Hehehe...

Meniarap???? Eh...dah lama boleh meniarap pun...

Jangan la tenung lama-lama...

Silaulah... Pinjam cermin mata kakak jap...


Hai aunty2 semua.. Sampai sini je dulu ye.. Nanti jumpa lagi. Bye!

2 comments:

izahdaut said...

eeeeeeeeeeeeeeee.. gerammmmnyaaaaaaaaaa.. yang tido tu geram betul tauuu..comel sungguh!!!! meh anti nak geget skitt boleh

liza jb said...

kau gi tunjuk gambar anak kau tu buat apa,,, kang dah nak kena gigit,,,,hahahahah,,, mmg tak laku la raisin bread tu nasib la ada jiran leh aku sedekah kan,, kau tu jauh naz banjir nnti aku ke sana heheheheh,,, baby cute cubit2 kan tuk kak liza ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...