Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Friday, April 6, 2012

BERKONGSI RESEPI DI MAJALAH ETERNITY APRIL 2012

Klik pada gambar di atas untuk akses ke majalah Eternity ini..

ASSALLAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Salam di pagi Jumaat dan semoga semuanya ceria selalu. Entry ringkas jer hari ni.

Tentunya ramai yang telah maklum tentang majalah Eternity yang boleh dilayari dan dibaca secara online ni kan. Majalah ini boleh dilayari dan dibaca secara percuma tau! TAPI INGAT! INI MAJALAH ONLINE YER. JADI JANGAN ADA PULA YANG CARI-CARI MAJALAH NI DI KEDAI-KEDAI PULA. CONFIRMLAH TAK JUMPA..HEHEHE..

Tahniah kepada Syarikat Media Glam Sdn. Bhd atas usaha menyedia dan mengedar bahan bacaan terbitan secara elektronik/digital kepada masyarakat. Terima kasih yang tidak terhingga kepada warga majalah Eernity yang memberi peluang kepada blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN ini untuk menyumbang dan berkongsi 4 resepi di dalam ruangan resepi sekaligus memberi peluang turut serta mewarnai 4 halaman (ms: 44-47) di dalam majalah online ini pada keluaran April 2012.  Alhamdulillah.. Naz sangat bersyukur dapat berkongsi resepi yang tentunya ilmu ini milik yang abadi iaitu ALLAH SWT.

4 resepi yang dikongsi bersama adalah :



 


JADI SELAMAT MEMBACA!


NI PULA BUNGA-BUNGA TULIP DARI NIEZA NUN JAUH DI FINLAND SEMPENA ULANGTAHUN BLOGNYA YANG KE 2. TAHNIAH NIEZA... TQ JUGA KERANA SUDI BERKAWAN DENGAN AKAK DAN MENGHADIAHKAN POSKAD NI..

33 comments:

nanonano said...

wahh, congrats :)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Congratulations dear! :)

Amie said...

Tahniah.... tumpang gembira & seronok!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

TAHNIAH Naz... permulaan yg baik ni..

Rohah said...

Salam,
Tahniah Nadz, selamat maju jaya..

moklong said...

tahniah ya nadz...

Qasey Honey said...

asslm Kak Naz...TAHNIAH!!!! suka2...semua menu tu sedap2...wah bloh pon dh brupa wajah nmpk...cantik...

Nuridah said...

Adik ku Naz,

Tahniah2, tumpang gumbira dn berbangga apabila ada editor yg memilih blogger mskan seperti kita2 ini...rasa dihargai...moga Naz terus berjaya dn dpt membuka mata semuanya bahwa Naz pun boleh berjaya...kak Nur masih teringat komen Naz yg lalu dn tau siapkah blogger itu yg sering menyalak tapi dia sendiri tk tau etika berblog....yg penting kita jujur dn iklas...insyaAllah akan diberikan ganjaran nya.Ok semoga terus berjaya dn slmt bercuti ya!

Mas said...

Tahniah kak naz!
tahniah lagi dan lagiiiii...
mas tumpang gembira, doa mas semoga akk terus berjaya dan berjaya.

ijayuji said...

Salam kak naz!! tahniahhhhhh!!!!! nanti mintak otograp tauuuu! hihihi

zila 4ever said...

salam naz..
tahniah buat naz yer..:)..nk mintak otogrp jgk..

tun_telani said...

alhamdulillah... tahniah kak naz!

Messy Mummy said...

Congrats. Best la dapat peluang mcm nieh.. Moga ada lagi in future. keep it going.

Chik Mimi said...

Tahniah naz akak tumpang gembira dan berbangga teruskan ye Naz

Mamasya said...

Tahniah Naz.akak tumpang gembira sama.moga jadi semangat buat Naz utk terus berkongsi masakan di blog.majalah ni boleh dilayari secara on line...nanti nak tengok juga.
psst Naz...ni Syakirah ngikut sama... nak main dgn Maisarah Hani..hi..hi....

Nieza said...

Assalam kak Naz cayang, Tahniah kak..tumpang gembira bila gambar akak masuk majalah ni.kalau akak tak ceter memang tak tau sebab tak beli majalah pun..hehe

terima kasih krn sudi ambil bunga ni kak..suka dpt kenal dgn akak melalui blog ni. tq atas sokongan akak pada blog saya juga.:)

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaaahhh tahniaaaahhh Nadz cayang....tumpang bangga...maintain update k and keep up your hard effort!! Muaaahhh... ^___^

izahdaut said...

tahniah kak naz... ai smile u smile also kannn... hehe.. saya doakan akak dan blog akak terus suksess dan tahniah jugak buat majalah ni... eh majalah ni tak de dicetak ke. cam cantik jek kalau cetakkan

dari dapur nasya said...

salam Naz....lama xjenguk dapur Naz nie..
apa-apa pun tahniah dan semoga segala usaha Naz diberkati ALLAH Taala..Amin..
selamat maju jaya..Nasya tumpang gembira nie..

Sue @ Nenie said...

Salam..Tahniah Kak Naz...saya tumpang gembira

LinRosly said...

Assalamualaikum Naz

Tahniah!! Kak Lin juga tumpang gembira...

Mama2Q said...

wah...tahniah glamor gitu!

hana said...

tahniah naz.... mudah2an terus maju jaya hendaknyer..

ASMAH YUSOF said...

Autograp skit kak kat buku nie!!!hehe,caya la kak nadz,best2..tahniah kak!!!

Treat and Trick said...

Tahniah Naz, semoga akan terus sukses!

Melly Octaviana said...

Congrat yah Naz.. tumpang gembira.. sukses selalu.. ;)

inahar ali said...

tahniah naz cayang!! nnti akak kena cari mag ni..muaaah!!

ogyep yummy mellow said...

WAh... bravo..bravo... Tahniah... tahniah..

~~zana@pb~~ said...

Tahniah Nadz...akk tumpang bangga ni. Lps ni boleh terbit buku masak, jd chef, bukak restoran......lg apa eh....celebriti chef! Amin.

quinnie said...

tahniah kak...biskut coklat chip tu memang terbaik lah kak...hehehhe

Kakwan (K1) - citarasawan said...

Tahniah Naz,, tmpang gmbira rmai rkn2 blogger dh kuar maz,, kerja rumah yg di hargai .. Tahniah!

ijan said...

Salam kak Nadz,
Tahniah buat akak dan Ovenkecil. Semoga akak terus berjaya selepas ni dan dapat kongsi lebih banyak resipi yang best-best :) :)

HaSue said...

TAHNIAH kak Nadz...sori tertinggal ketapi lak..
semoga ovenkecil jadi ovenbesar lepas ni..hihi..maksudnya lebih berkembang lagi ke serata majalah ..

Mula2 mmg nak carik kat kedai majalah td..sibbaik akak bgtau..sebelum ni mcm x perasan lak kewujudan majalah ni..hehe

Menarik resepi yg akak share tu..ada masa nanti leh laa cuba :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...