Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Thursday, August 25, 2011

USIA BLOG MENJANGKAU 2 TAHUN


Assallamulaikum dan salam sejahtera.

Tak sempat nak masukkan entry ni pagi-pagi tadi. Jadi dah lewat malam macam ni baru ada kesepatan nak update blog tentang usia blog Naz yang hari ini menjangkau 2 tahun.

Cuma nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua rakan-rakan blog, follower, rakan-rakan fb dan juga semua yang sudi menyinggah blog ini yang secara langsung telah memberi sokongan kepada blog Naz ini. 

Jadi ucapan terima kasih ini Naz tujukan kepada semua rakan taulan yang sudi menjadi sahabat Naz di alam maya ini dan sudi berkongsi-kongsi pengetahuan dalam bidang kulinari ini. Semoga persahabatan ini yang berlandaskan niat yang baik diberkati dan berkekalan. 

Kepada kawan-kawan semua, sudi-sudikanlah terima jambangan buang di atas tu sebagai tanda persahabatan dan terima kasih dari Naz..

9 comments:

Kjee said...

Happy 2nd Anniversary ovenkecil.blogspot.com!!

izahdaut said...

happy 2nd blogesary.. semoga blog COSK terus suksess dan kak naz juga terus diberi kemudahan dan kekreatifan untuk retus berblogging..

tahniah dari IML!!

Hope 1 day saya dapat juge ketemu bersua muka ngan pemilik blog ni yee

Juwita Jamaludin said...

tahniah kak naz.. happy anniversary to cute oven small kitchen

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum naz..
Happy Anniversary cute oven, small kitchen... moga akan terus maju jaya lagi d masa yang akan datang..

Mas said...

Happy Anniversary Cute Oven, Small Kitchen

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kak naz sekeluarga....
Moga akak sekeluarga ceria dihari raya nanti.....

Kak Sam said...

Selamat menyambut ulang tahun yang ke 2 cute oven, small kitchen
moga terus sukses.
Nanti akak nak balik ambik kren sat nak angkut jambangan tu.
Selamat hari raya buat naz sekeluarga

mawar merah said...

Tahniah Naz, smga lbh aktif dan niat ikhlas berkongsi resepi ni mendapat pahala yg berlipat ganda.

Chik Mimi said...

Tahniah Naz ,ingatkan Naz dah lama berblogging ni hehehe tp lately sibuk n kemalasan menghantui diriku hehehe Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir batin

nOOrsha said...

TAHNIAH KAK NAZ..DAH 2 TAHUN USIA BLOG..KLO BUDAK KECIK DA SEDANG SEDAP AJAK MMAIN2 NI.. HEHE.. KAK NAZ, SLAMAT ARI RYA MAAF ZAHIR BATIN YA.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...