Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Sunday, February 13, 2011

BEEF LASAGNA


Assallamualaikum dan salam sejahtera.

Dah beberapa hari bertangguh nak buat lasagna ni. Anak-anak pun dah berapa kali bertanya bila ummi nak buat lasagna ni. Siap sport check barang-barang untuk buat lasagna dah ada ke belum di dapur.. Akhirnya masing-masing tersenyum puas bila dapat makan lasagna ni terutamanya Haris anak sulungku.

 
Lasagna setelah keluar dari oven..
Anak-anak selalu request supaya taburkan shreeded cheese tebal-tebal di lapisan atas tu.


Lasagna setelah dipotong..
Nampak tak lapisan-lapisannya.

Resepi lasagna ni dah pernah letak dulu beserta dengan caranya sekali. Boleh rujuk di SINI kepada yang berminat.

SELAMAT MENCUBA!

6 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As-salam naz..sedapnya!!!!

NoorMasri said...

wow..best...dah lama tak makan lagsana

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

My favourite.... boleh cuba ya.

zarin said...

sedap nih...my faveret jugak :D

Ctnaemah said...

Naz..terguda sudah melihat lasagnamu..

Daniela said...

nyum3..kak tunggu..khamis nie lia balik rumah..lia nak cuba!!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...