Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Wednesday, February 9, 2011

A GIFT FROM SWEET DELIAH


Assallamualaikum dan salam sejahtera.

Ini award pemberian dari Deliah. Tq Del. Very appreciate it! Ada jugak orang yang sudi menghulur award pada blog Naz yang kurang serba serbi ini, yang masakannya dan menunya tak best dan tak meletop macam orang lain dan for sure lah tak layak untuk dianugerahkan sebarang award kan..

Terima kasih ye Del.. Terharu pulak rasa.
Okey, antara tugasan yang perlu dilaksanakan sempena menghargai award ni adalah seperti di bawah.


- RULES -

Post the link of the person who gave the award.

Share 7 random things about yourself.
1.  Happy go lucky person.
2.  Very simple and easy going person.
3.  Suka baca malay novel.
4. Suka jalan-jalan dan bercuti bersama family.
5. Suka tambah kenalan.
6. A bit sensitif person some times(terutama kalau menonton cerita yang sedih2..waaaa...air mata nak keluar..)
7. Sedia berkorban untuk orang tersayang.

Reward recently discovered 15 blogs
Alamak! Yang ini macam dah ramai yang dah dapat. Anyway ada jugak orang yang Naz nak hadiahkan award ni. Harap sudi menerimanya dan semoga persahabatan kita berkekalan.
Mamasya- http://dapur-mamasya.blogspot.com/

Place them in a list and discuss them.
Hehehe.. yang ni Naz tak tau nak buat cam ner... Nak discuss apa pasal diaorang ni ker?? Emmm..setiap mereka mempunyai keistimewaan tersendiri pada blog masing-masing. Tiada lebih dan tiada yang kurang kerana tiada sesiapa di dunia ini yang sempurna. So, do visit their blog then  you will know what is special about their blog.. Tak kenal maka tak cinta kan..


PESANAN DARI NAZ..
Kepada rakan-rakan yang ditag, dipersilakan ambil award tu ye tapi soalan-soalan dibawah award tu tak perlu jawab. Naz sungguh berbesar hati kalau award tu sudi diambil oleh orang yang Naz tag. 

8 comments:

mamawana said...

Assalam,

nanti mwana ambik award tu. Tq verymuch ya.

Daniela said...

yeayyy...dapat award lagi...
kak lia wat malam nanti eh...
nak g kelas dulu.eheheh

fyna said...

waaaa..beshnye dpt award..



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Nieza said...

Assalam kak Naz..tq yer atas ingatan akak nk bg award ni...nanti saya angkut bawa blk yer..:)

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, naz sayang... Eiii, ni yg buat btambah syg psl dpt award tapi tak yah buat test... i likeeeeeeeee!

Mia Liana said...

uikkk terima kasih... bagi award ni kat mia... thanks...

Riezanie said...

yuhuuu...zanie dtg nk hangkut dah..muat x ek naik kete sorong..???
apapn tqvm dear....

saza_haiza said...

Trima ksih byk2,naz.Tk sangka saya pn dpt award.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...