Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Tuesday, 3 May 2011

SEPETANG DI TAMAN AIR "SPLASH"

Assallamualaikum dan salam sejahtera.

Ni saja nak upload gambar-gambar anakanda Haris dan anakanda Husna bermain air di kolam air ni. Bawa dia orang ni hari Sabtu lepas. Dapatlah juga mereka mandi manda selama lebih kurang 2 jam lebih. Sibuk masing-masing merengek nak mandi di swimming pool. Dah lama katanya ayah tak bawa.
Okey malas nak tulis panjang-panjang.. Tengok gambar je lah ye.

Husna yang memang suka membuat pelbagai aksi ketika bergambar.

Haris yang sentiasa cool.

Husna meminta Haris menunggu di depan gelongsor sebelum menuruni papan longsor.

Husna yang gembira bila disambut oleh Haris di dalam air.. Takut tenggelam sebenarnya..hahahaaa


Aksi yang serupa. Husna menuruni gelongsor. Haris menanti untuk menyambut Husna di dalam air.

My lovely kids..

Husna..

Haris..

Haris dan Husna. Tengoklah rambut Husna tu..kih..kih..kih..

Abang dan adik.

Budak kecik ni menangis sebab tak dapat masuk dalam air..heheheeee..

Muka budak yang kepasrahan..
Dapat naik yang ni pun jadilah...

4 comments:

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

Best nyer..kat mana tempat ni..Anak anak i pun suka mandi manda

Yati Ali said...

salam kenal, kat mana tempat ni? area kl ke?

Naz said...

Nazrah Bakery..

Ni di Kota Bharu.. Itu jer tempat yg boleh Naz bawa anak2 ni kalau nak pergi mandi-manda di hujung minggu.. Tapi ok lah daripada tak de langsung..
Budak2 mmg suka kalau part mandi-manda ni kan..:))

Naz said...

Yati Ali.

Salam kenal juga Yati.. Ni bukan di KL tapi di Kota Bharu, Kelantan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...