Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Wednesday, June 22, 2011

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN KAWAN-KAWANKU

Assallamualaikum dan salam sejahtera.

Entry ringkas ni cuma nak ucapkan rasa kesyukuran kehadarat Illahi kerana memberi peluang kepada dua orang rakan bloger iaitu HaSue dan juga Mamasya menempuhi sekali lagi tarikh kelahiran mereka.

Kepada HaSue dan juga Mamasya diucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada kalian berdua. Semoga dipermudahkan olah Allah SWT dalam segala urusan dari dunia hingga akhirat..Insyallah..

Harap HaSue dan juga Mamasya sudi terima hadiah hari lahir yang tak seberapa ini dari Naz..

KAD HARI LAHIR UNTUK HASUE
(ok tak transformasi kain biru semalam ni??)


KAD HARI LAHIR UNTUK MAMASYA
(Mama, warna pink + purple cam ni ok kan..)

SEMOGA PERSAHABATAN ANTARA KITA BERKEKALAN HENDAKNYA..

4 comments:

Mamasya said...

Tqvm Naz sudi bagi kad dan buat entry khas....terharu pula.moga persahabatan berkekalan dan tambah mesra pun hanya di alam maya.
Nanti akan tampal kad di blog...skrg ni blog sy ada problem tak boleh upload gambar. Naz tahu tak napa..

HaSue said...

wohhh dah transform jd bunga yer kak?cantekkkk..terima kasih kak..terharunyaaa...sayang kak naz!muahh..nanti kite bawak balik yer..nak tepek skali..hehe

trm kasih skali lg kak n hepi besday juga buat mamasya.

nOOrsha said...

nak tumpang wish epi besdy gak kat sue n mamasya...hehehe....epi besday in advance juge utk kak naz..kak naz bile besday? nk kek cejklat tau..nnty anto umah ea..hiihi

Kak Sam said...

hepi besday yea. len kali kita bagi ...ermmm... apa erk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...