Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Wednesday, 15 October 2014

RAINBOW CAKE (Bed cake theme), ORDER DARI SU


Assallamualaikum WBT dan salam sejahtera. 

Tempahan dari seorang customer baru, Su. Su minta buatkan kek rainbow dengan tema katil untuk anniversary bersama suaminya yang ke 11 tahun. Su juga request hiasan menggunakan fondant. 

Jadi inilah hasil menguli-uli fondant setelah berapa lama tak bermain dengan fondant.


Terima kasih Su sebab beri kepercayaan kepada akak untuk merealisasikan plan Su untuk sambutan ulangtahun perkahwinan kalian berdua.

p/s: Kek tema begini hanya untuk tempahan dari customers yang telah berumahtangga saja tau!

Untuk tempahan, sila pm di fb atau whatsapp atau telegram atau viber di nombor 012 6467509. 

TERIMA KASIH. 

6 comments:

Rose Azadir said...

cutenyer kek nie...anyway Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Lea IsNawi said...

comelnya...rasa cm syg je nk makan

cheq da said...

Idea yg bernas

Rohah said...

cantiknya...

Bbwana adienia said...

alamak..comelnya kek tu kak..wana x berani lagi buat kek fondant ni..insyaallah pelan2 nak belajar juga..^_^

Mayang ABDUL RAZAK said...

TU LE KAK NADZ.... TAPI COMEL TUL 2 KAPEL ATAS BED TU.. HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...