Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Tuesday, May 25, 2010

ORANG BARU


Salam semua. Dah lama tak masukkan entry ke dalam blog ni. Jadi untuk entry kali ini, bukan tentang masakan ye.. Lari topic sikit. Cuma nak inform pada kawan-kawan, Naz sudah selamat bersalin 10hb Mei 2010 hari tu.. Lebih kurang 2 minggu dah kan.. Allah anugerahkan bayi perempuan yang sihat walafiat, lahir dengan berat 3.5 kg..Alhamdulillah..

Terharu sungguh bila melihat rupa si kecil walaupun baru sebentar tadi merasai kesakitan yang tak tergambar dengan perkataan.. Itulah anugerah Allah kepada kita kaum wanita dan ibu sebab dalam keadaan ini, cuma kita yang dapat merasainya.. Bukan lelaki/suami. Di sebalik kesakitan ada kenikmatan yang tak terucap.

Okey tak nak membebel panjang-panjang.. Ini antara gambar-gambar yang telah diambil. So projek masak-masak akan bermula lepas habis pantang.. Untuk sebarang tempahan, bergantung kepada keadaan baby.. Kalau baby mudah dibawa berunding(hehehe:) dan tidak meragam, bolehlah start balik mengambil tempahan.. Bergantung kepada keadaan..

Kepada kawan-kawan yang mendoakan Naz serta baby, terima kasih diucapkan. Love you all :)

MAISARAH..

HANI..

MAISARAH HANI..

3 comments:

LEEN said...

Taniah..dpt org dapur yer...comelnya..geram tgk...

indahhouse said...

salam kak,
Moga ceria selalu. Tahniah atas kehadiran orang baru. comey... ;)

Naz said...

Hai leen,
tq atas ucapan..


To indahhouse..
Salam, terima kasih for yr wish..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...