Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Saturday, 7 June 2014

HOKKAIDO CHIFFON CUPPIES (AIDA ALI)

Assallamualaikum dan salam sejahtera.

Satu lagi resepi Hokkaido Chiffon Cupcake. Nadz dapat resepi dari laman facebook juga. Dikongsikan oleh adik Aida Ali setelah diubah suai olehnya dari resepi di internet. Terima kasih Aida. Kak Nadz kongsikan pula di blog akak yer. 

Untuk kali ke 2, resepi yang malas nak ditaip oleh tuan blog. Masukkan jer gambar screenshot dari telefon. Hihihii...jangan tiru tau sikap tak rajin ai ni..huhuuu..

 

SELAMAT MENCUBA!

6 comments:

Hani Nabilia said...

wahhh nyum3.. kena cuba ni.. hai kak naz.. rindu la dgn akak :)sekarang saya kat Bintulu kak.. heheh sambung belajar.. ;)

Mel said...

assalam kak. nampak lembutnya..tapi tang telur tu, banyakla pula nak membuatnya..boleh buat lebaran nanti, makan ramai2 atau hidang pada tetamu ^^

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Sedapnya.. akak nak Cuba pulak lah nad.. dah lama tak membaking ;)

Cendana Kasih said...

sedapnyer...apsal la saya dh tak rajin nk baking2 ni...fb pun malas...huhuhu

Liza said...

naz, ni naz guna cup size M ye..dapat berapa biji ye..

Nor Dila said...

salam kenalan sis..suka sangat kek ni thanks share resepinya..sudi2 kiranya singgah d page sya. Tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...