Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Sunday, 28 April 2013

LAMANYA BERCUTI DAN AWARD DARI NASYA

Thanks Moni, Candy :)
Assallamualaikkum WBT dan salam sejahtera.

Lamanya tak update blog. Hihiii... Minta maaf banyak-banyak yer sebab tuan rumah dalam keaadaan yang tidak mengizinkan untuk mengadap lappy lama-lama semenjak last entry dulu(bulan January 2013). 

Anyway, ni update blog sebab nak angkut dan tepek award dari Nasya ni yang dah lama dia suruh ambil. Baru hari ni ada kekuatan sikit nak mengadap lappy. Mood pun dah mula datang balik. Alhamdulillah..
Terima kasih ye Nasya atas pemerian ini. Ada juga kawan yang ingatkan diriku ini..heheheee...

Resepi-resepi belum lagilah untuk hari ini. Walaupun rasa macam dah sihat dan ada mood balik, lappy lak masuk bengkel. Agaknya merajuk sebab dicutikan dengan agak lama selama 4 bulan jugak..hihihii.. Ni pun update pinjam lappy encik hubby. 

Okeylah, berjumpa lagi di lain masa nanti dengan keizinanNya. Doakan semoga Nadz sihat-sihat hendaknya ye. Terima kasih semua. Miss U all.

6 comments:

Amie said...

Jumpa lagi Nadz bila keadaan mengizinkan...

norzila said...

takpe kak nadz take ur rest..get well soon ye kakak..muah muah..

Mama2Q said...

Hai naz, expecting new baby yer...:)

Rohah said...

Salam Nadz..rindu menyapa..harap nadz bertambah2 sihat...

Melly Octaviana said...

Take care Nadz.. miss u ;)

zila norazila said...

Smoga cepat sihat tau naz..rest byk2.dh rindu dgn mskn naz..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...