Selamat datang kepada semua pengunjung blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN. Diharap dengan kunjungan anda dapatlah kita berkongsi ilmu disamping menambah kenalan. Terima kasih atas kesudian bertandang ke sini.

Untuk makluman, di dalam blog ini sukatan cawan adalah menggunakan cawan metrik manakala sukatan sudu pula 98% adalah menggunakan sudu metrik.
Bagi yang sering bertanya apakah 'Tbsp' dan 'tsp'; 'Tbsp' = tablespoon & 'tsp' = teaspoon.

Recent Posts

Monday, August 27, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1433H & ULANGTAHUN BLOG YANG KE 3

Sumber gambar: Blog SOP NAMA SAYA

ASSALLAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Walaupun agak terlewat dari orang lain, Naz tetap ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua teman yang sudi bersahabat dan berkunjung ke blog Naz yang tak seberapa ni. Mohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap sekiranya ada di sepanjang persahabatan kita. 
Semoga Aidilfitri kali ini lebih mengeratkan lagi persahabatan yang terjalin antara kita.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.
Maaf zahir dan batin.

Pejam celik, pejam celik, rupa-rupanya dah masuk 3 tahun rupanya usia blog Naz ni. Memang tak teringat langsung dalam sibuk berhari raya. 25 Ogos 2012 hari tu melengkapkan usia blog CUTE OVEN, SMALL KITCHEN ini menjejak usia tiga tahun. Alahamdulillah masih lagi beernyawa blog ini walaupun kadang-kadang tu macam suam-suam kuku..heheheee..

Di kesempatan ini juga, Naz mengucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang masih sudi menjenguk-jenguk blog Naz yang masih banyak lagi kekurangannya ini. Teringat tujuan asal berblog ini dan masih lagi tujuan utama adalah untuk memasukkan resepi-resepi cubaan Naz untuk rujukan sendiri dan anak-anak satu masa nanti. Tak sangka pula atas landasan berblogging ini, dapat menambah sahabat dari seluruh pelosok negeri. Terima kasih atas segalanya.
Semiga semua perkara yang baik-baik itu terus berkekalan hendaknya. Insyallahh...

6 comments:

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

selamat BLOGVASRY NADZ udah 3 tahun ya..SYABAS AND KEEP UP THE GOOD WORK...akak suka citaras Nadz...selalu ikuti dan selalu coba resipi Nadz. All the best dear

Liza said...

salam lebaran Naz dan selamat ulangtahun ketiga utk blog Naz...teruskan berblogging n share resepi yg best2 ye...hihihii

Rohah said...

salam lebaran Nadz..& tahniah utk tahun ke 3 blog Nadz..

zila norazila said...

salam syg naz
wahhh 3 tahun sudaaa..ada potong2 kek x nie..he hehe thniah smoga lbh sucsess lagi ,.

Treatntrick Treat and Trick said...

Salam Aidilfitri dan semoga sukses selalu utk tahun2 yang seterusnya!

Amie said...

Wah! Diam tak diam, suam tak suam... dah 3 tahun yea... tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...